Повернутися до звичайного режиму

Літній табір 2019 р.

29.05 Загін "ДоМіНо" і "Живчик" вихователі Ніколаєнко Ніна Миколаївна, Канюра Аліна Петрівна, Селезньова Анна Сергіївна. Проведено мовний квест та виготовлення плакату "Summer Bucket List"; проведено екскурсію в районну бібліотеку – "Шануй батька свого і матір свою" , проведено спортивні ігри. Всі діти здорові, поведінка задовільна.
29.05. Загін № 7"Доміно" на чолі з вихователями Король С. В., Захарченко К. Я. та загін #5 "Живчики"разом з вихователями Єлізарова Ю. С., Свистун І. В. в першій половині дня відвідали краєзнавчий музей м. Бровари, де прослухали цікаву та захопливу розповідь про тварин рідного краю, видатних художників та талановитих людей Броварщини. Також було проведено заняття візуалізація "Моє щасливе дитинство".
30.05. загін#5 "Живчик" з вихователями Єлізарова Ю. С., Свистун І. В. відвідали майстер клас по стрільбі з лука, де цікавістю та азартом вчилися стріляти з лука, а також відвідали "Музичну скриньку".
31.05 загін#7 "Доміно"активно провели день разом з вихователями Малюгою В.Г. та Шатковською Л.Ф.Дуже цікаво пройшло спілкування з волонтерами англ. мовою на тему " Моя майбутня професія". Зіграли товариський матч з футболу з загоном #8. Родзинкою дня став конкурс малюнків на асфальті, приурочений до Дня захисту дітей. Наші малюнки найкращі. Після обіду грали в спортивні та розважальні ігри.
Загін «Живчики» на чолі з вихователькою Прихожай С. В. провів цікавий і насичений день у таборі. Ми малювали на асфальті своє щасливе дитинство, переглядали улюблені мультфільми, проводили веселі естафети. А головне - зрозуміли, що ігри бувають не тільки комп'ютерні. Улюбленими тепер є ігри «Мафія», «Хто я?», «Рахуй, не помились».
І під час канікул вміємо бути небайдужі і охоче допомагаємо друзям! 5 загін ЗОШ #1 ,,Живчик" сьогодні долучився до виготовлення ,,сонечка,,. Робота кипіла і вирувала 03.06.
04.06. загін#5 "Живчик" з вихователем Гудочкіною Н.І. відвідали "Музичну скриньку", провели майстер клас по виготовленню віночків з польових квітів, прийняли участь у спортивних змаганнях,підготували малюнки до Дня Конституції України.
05.06 загін " Живчик" з вихователем Єлізаровою Ю. С. весело провели день! Відвідали планетарій, під час перегляду діти дізналися багато нового про живі організми, відвідали Дитячий центр " Камелія", провели конкурс малюнків та просто приймали сонячні ванни).
Весело і змістовно провів день загін Доміно разом з вчителями Шкарівською Г. П. та Ващенком В. А. У першій половині дня дітей відвідали волонтери. Разом з ними діти грали в різноманітні ігри. Після обіду діти мали цікаву екскурсію в дитячий центр Камелія, де отримали розповідь про лікарські рослини, ходили босоніж стежкою здоров'я, гуляли по лабіринту і просто розважалися на газоні.На завершення діти зробили малюнки до Дня еколога на тему 'Забруднення навколишнього середовища'.
Весело і насичено провели день діти нашого загону ДоМіНо. Спочатку вчилися готувати смачну піцу,потім грали у рухливі ігри з волонтерами.Після обіду відвідали Центр національно-патріотичного виховання і долучилися до майстер-класу з туризму.Було класно!

0‌7.06. у першій половині дня в загоні "Доміно" відбулася цікава зустріч з волонтерами та дружне спілкування різними мовами в групах. Ігри та розваги на свіжому повітрі. У другу половину дня учні займалися з психологом Денисенко В. Г. дитячою йогою та гармонізували душу і тіло. ‌Захоплююча робота з картоном,де діти фантазували, малювали, клеїли.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Кiлькiсть переглядiв: 117