12 грудня в Броварській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 був проведений міський семінар вчителів початкових класів за темою «Аукціон педагогічних ідей щодо патріотичного виховання у школі І ступеня»

З привітальним словом виступила директор освітнього закладу Олена Рокоман. Заступник директора з навчально-виховної роботи Кірпель О.В. ознайомила присутніх з новою формою роботи та провела коучинг для вчителів «Патріотичне виховання: як зробити дієвим» де вчителі не тільки обговорили важливі питання, а й окреслили шляхи їх розв'язання, а також склали план дій для реалізації патріотичного виховання зі своїми вихованцями.
Вчитель початкових класів Прихожай С.В. поділилась з колегами досвідом роботи над проблемою «Формування національної свідомості молодших школярів засобами етнопедагогіки» та провела майстер-клас «Я роблю так» на прикладі уроку математики, учнями такого уроку були присутні гості.
В 1 В класі був проведений бінарний урок (математика та англійська мова). На уроці діти повторили числа від 1-10, порівнювали їх між собою, додавали і віднімали в межах 10, а також закріпили склад чисел, назви чисел та кольори на англійській мові.
Вчителі міста прийняли активну участь в творчій майстерні 4 Б класу на чолі з вчителем початкових класів Дмитрик Т.В. створивши власноруч оберіг для своєї родини.
На завершення семінару вчителем Бондаренко В.П. та учнями 3 А класу, було проведене тепле, родинне свято «Бабусина скриня».
Із заключним словом виступила методист НМЦ Ярмоленко Л.М..

Фотогалерея

Кiлькiсть переглядiв: 131