«Міста Героїв. Перемоги України у війні».Цикл уроків.Частина 2.

10 квітня 2024 року в 6-Б класі був проведений виховний захід на тему: "Стежками зраненого Чернігова", присвячений місту-герою Чернігову. Учні декламували вірші, зачитували свідчення людей, які знаходились в Чернігові під час окупації та намалювали плакат про незламний, вільний, а головне, український Чернігів, місто-герой.

12 квітня 2024 року в 10-А класі виховна година була присвячена незламним захисникам і жителям міста- героя Ірпінь. Діти підготували розповіді про командира 1-го стрілецького батальйону 3-ті ОШБр Володимира Коротю, його інтерв‘ю.

У 9-В класі була провела виховна година, присвячена звільненню населених пунктів різних регіонів нашої держави від російської окупації «Міста Героїв України. Місто – герой Авдіївка». Під час виховної години учні обговорили, як місто трималось 10 років — відтоді, як росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. Учні переглянули зворушливе відео: «Авдіївка – до та після війни. Яким стало місто…». Та створили стінгазету: «Авдіївка – це Україна. Слава Україні!»

Для учнів 11А та 11Б був також проведений патріотично-виховний захід «Маріуполь - місто-герой України». Волноваха, Гостомель, Маріуполь, Харків, Херсон, Чернігів, Буча, Ірпінь, Миколаїв, Охтирка – ці десять міст та ще багато інших міст та сіл, які героїчно боролися і продовжують боротися проти збройної агресії росії, назавжди залишаться в серцях всіх учасників заходу.

Ми пам’ятаємо сміливість кожного, хто щодня докладає неймовірні зусилля для того, щоб у Маріуполь та в інші міста України знову повернувся український стяг!

12 квітня у 9-А класі проведено годину спілкування "Міста Героїв України. Місто-герой Ірпінь". Під час заходу діти переглянули відео про перші дні вторгення, про Ірпінь до та після війни; переглянули згадки командира про полеглих воїнів-героїв; обговорили наслідки рашизму в мирних містах Київщини. Учні пригадали історії героїв, вшанували пам'ять про них хвилиною мовчання. На закінчення заходу всі доєдналися до створення спільного онлайн-малюнка на тему "Бути українцем, патріотом це...". Слава Україні! Героям Слава!

/Files/images/2024/6-Б Чернігів 1.jpg

/Files/images/2024/10-А Ірпінь 1.jpg /Files/images/2024/10-А Ірпінь 2.jpg

/Files/images/2024/10-А Ірпінь 3.jpg /Files/images/2024/10-А Ірпінь.jpg

/Files/images/2024/11-Б Маріуполь 1.jpg /Files/images/2024/11-Б Маріуполь.jpg

/Files/images/2024/9- А Ірпінь.jpg /Files/images/2024/9-А Ірпінь 2.jpg

/Files/images/2024/9-А Ірпінь 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 43